BESTELLEN
Alle fotoproducten op een rijtje, van foto afdrukken tot vergrotingen, canvassen en foto digitaal.

Schoolfoto producten

Om de mooiste schoolfoto's tot hun recht te laten komen werken wij alleen met de beste materialen en apparatuur. Uiteraard kun je je schoolfoto ook bestellen als digitaal fotobestand.

Fotovellen 13x19 cm

Het meest verkocht, het fotovel van 13x19 cm! Precies de juiste maat voor op de kast of aan de muur, thuis of bij opa en oma. Werkelijke maat 12,7x19,05 cm. Prijs online €4,50 per stuk.

Fotovellen 20x30 cm

Een maatje groter, ongeveer A4 formaat. Werkelijke maat 20,3x30 cm. Prijs online €7,95 per stuk.

diverse fotovellen 13x19cm, schoolfoto's in kleur, zwart-wit en sepia.

Combivellen

Een combivel is verdeeld in verschillende kleinere formaatjes. Er is keuze uit 4 verschillende combivellen.

Het foto vel heeft een buitenmaat van 13x19cm. Het combivel kan opgenomen worden in een fotopakket of los besteld worden. Een combivel kan ook in zwart-wit of sepia afgedrukt worden. In het voordeelpakket is alleen kleur mogelijk.

In de winkel wordt met een blauwe letter aangegeven om welk combivel het gaat. Deze blauwe letter wordt uiteraard niet geprint.
Combinaties op een fotovel van 13x19cm
Combivel A
Combivel A:
2x 6x9cm
8x 3x4,5cm
Combivel B
Combivel B:
16x 3x4,5cm
Combivel C
Combivel C:
1x 9x13cm
5x 4x6cm
Combivel D
Combivel D:
1x 10x15cm
2x 4x6cm
3x 2,5x4cm

Voordeelpakket

Een voordeelpakket bestaat uit meerdere foto's, zoals de groepsfoto en combivellen van individuele foto's. Er zijn ook combinaties mogelijk met digitale fotobestanden. Welke foto's in het pakket opgenomen worden kun je zelf online selecteren. Bij basisscholen en voortgezet onderwijs worden de fotopakketten de eerste 4 weken aangeboden met extra korting. Voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven zijn de normale voordelige prijzen van toepassing.

Voorbeeld fotopakket 4 fotovellen schoolfoto's

Prijs online fotopakket

Voor basisscholen en voortgezet onderwijs is er al een fotopakket mogelijk vanaf €8,95 , namelijk de groepsfoto samen met een portretfoto en een combivel van dezelfde portretfoto. Afhankelijk van de geselecteerde foto's bieden wij diverse andere fotopakketten aan.

Samenstelling

De fotovellen in het fotopakket hebben een buitenmaat van 13x19cm. De combivellen worden online gekozen door de ouders zelf (online bestellen met een inlogkaartje).

Combivellen

Er is keuze uit meerdere combivellen. Elk combivel heeft een buitenmaat van 13x19cm en bevat meerdere kleinere foto's. Zie combivellen hierboven voor een overzicht van de mogelijkheden.

Digitaal foto bestand

Er zijn fotopakketten met digitale bestanden en zelfs pakketten met alleen digitale bestanden. De digitale bestanden zijn extra voordelig in een pakket.

Digitaal fotobestand

De foto's van je kind digitaal bestellen, dat kan natuurlijk ook. Een besteld digitaal bestand kun je downloaden via onze website, je ontvangt hiervan een e-mail zodra de download klaar staat. Alleen portretten en familiefoto's kunnen besteld worden. Groepsfoto's zijn niet bestelbaar omdat wij niet kunnen controleren wie deze allemaal ontvangt. Wij bieden 3 formaten:

1) Digitaal bestand klein
Een digitaal bestand met een resolutie van 600x900px geschikt voor weergave op beeldschermen. Dit bestand is bijvoorbeeld zeer geschikt om te delen op social media. Ook kun je zo een digitale kopie bewaren van je favoriete schoolfoto's zodat je ze later nog eens terug kunt kijken. Dit formaat is niet geschikt om af te drukken.

2) Digitaal bestand groot
Een digitaal bestand in een hoge resolutie van 2448x3672 pixels. Dit digitaal bestand is geschikt voor de meeste toepassingen. Zeker voor printwerk tot en met 20x30cm de beste keuze. In fotopakketten extra voordelig.

3) Digitaal bestand maximaal
Meer pixels dan dit hebben we niet. Met een resolutie van 4000x6000 pixels vooral aan te raden voor vergrotingen. Of als je echt alle pixels wilt hebben.
Je schoolfoto digitaal ontvangen, mogelijk in 2 resoluties: maximaal en beeldscherm / social media.

Wanddecoratie

Die mooie schoolfoto's verdienen een plekje aan de muur. Dit is mogelijk in de volgende materialen:

-Foto vergroting / poster: geprint op mat Fujifilm fotopapier.
-Canvasdoek: opgespannen op een houten raamwerk van 2cm dik.
-Plexiglas: geprint op de achterzijde van 5 mm glanzend plexiglas.
-Foam: gedrukt op een 10 mm dikke kunststof schuimplaat.
-Aluminium: geprint op 3 mm dik aluminium met een witte toplaag.

Alle opties om je schoolfoto op canvas te laten printen, 4 verschillende afmetingen

Fun producten

Doe eens wat anders met die schoolfoto. Maak een persoonlijke sleutelhanger, muismat, mok of broodtrommel met die mooie schoolfoto van je kinderen.
Fun producten, zoals sleutelhangers, mokken of muismatten

Kleuren

Alle fotovellen kunnen ook besteld worden in zwart-wit of sepia. Wanddecoratie en fun producten zijn mogelijk in kleur of zwart-wit.

Je mooie schoolfoto kan naast kleur ook geleverd worden als zwart-wit of sepia foto.