BESTELLEN
Fotografie bij kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Fotografie kinderopvang

Van november tot maart richten wij ons op het fotograferen van kinderen in kinderopvang en peuter opvang. Een leuke activiteit voor de kinderen met een prachtig resultaat voor de ouders. Het fotograferen doen wij vrijblijvend en zonder gedoe. Ouders bestellen de foto's eenvoudig en snel via onze webwinkel. Lees meer


In de wintermaanden leggen wij de aandacht op fotografie bij kinderopvang of peuterspeelzaal in de regio. Onze kinderopvang fotograaf kan er in deze maanden echt de tijd voor nemen om de allerkleinste kinderen leuk op de foto te zetten. De fotograaf kinderopvang doet dit meestal in het groepje zelf. Eerst even rustig een praatje maken en gewoon even meespelen zodat de kinderen wennen aan die gekke fotograaf. Dan begint hij met fotograferen, niet in ingewikkelde poses maar gewoon tijdens het spelen. De fotograaf moet zich daarvoor soms aardig in bochten wringen maar zo krijg je wel de leukste en natuurlijkste foto’s.

Meerdere dagdelen fotografie kinderopvang

Bij een kinderopvang of peuterspeelzaal zijn niet elke dag dezelfde kinderen, het ene kind gaat bijvoorbeeld dinsdag en donderdag naar de kinderopvang, de andere alleen op vrijdag. Afhankelijk van het aantal kinderen kan onze kinderopvang fotograaf meerdere dagdelen foto’s komen maken zodat zoveel mogelijk kinderen gefotografeerd kunnen worden. Daarnaast kan ”vandaag komt de fotograaf!” ook een leuke activiteit voor de groep zijn. Kinderopvang fotografie is gratis voor de kinderopvang en vrijblijvend voor de ouders.

Eenvoudig online bestellen

Ongeveer 2 weken nadat de kinderopvang fotograaf is geweest versturen wij de persoonlijke fotocode-kaartjes, verpakt per groepje en voorzien van een kleine foto zodat de kinderopvang medewerkers weten voor welk kind het kaartje is. Zij kunnen het kaartje bij de overdracht meegeven aan de ouders. De ouders kunnen via onze website de foto’s bekijken en zelf bepalen welke foto’s ze willen bestellen.

Unieke foto's gemaakt in de peutergroep!

mooie foto's van peuters gemaakt bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Elk kind is uniek en daarom is ook voor elk kind een andere benadering nodig. Meestal beginnen we niet meteen met foto's maken maar gaan we gewoon even meespelen met de kinderen en een praatje maken. Misschien even wat vertellen over de camera. En als de groep een beetje gewend is aan die gekke fotograaf, dan pas maken wij de foto's. Zo heb je de beste kans op een mooie natuurlijke foto.

De voordelen:

Leuke activiteit
Geen kosten voor jullie
Vrijblijvend voor de ouders
Geen overlast of gedoe
Voordelige prijzen
Online bestellen en betalen
Persoonlijke fotocode
Mooie professionele foto's
De voordelen van fotografie bij kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Werkwijze

Bij een kinderopvang of peuterspeelzaal maken wij de foto's meestal in de groep zelf, in een vertrouwde omgeving. Dit doen we op het gemak en met persoonlijke aandacht voor elk kind. Dit geeft het beste resultaat en een natuurlijke foto.

Voor het fotograferen van een kinderopvang plannen wij meestal meerdere dagdelen in, afhankelijk van het aantal kinderen. Op die manier kunnen we de meeste kinderen fotograferen.

Eenvoudig online bestellen

Binnen 2 weken na de opname ontvang je de inlogkaartjes, gebundeld per groep. Op elk inlogkaartje staat een kleine foto van het kind met de persoonlijke fotocode. Je kunt deze zo meegeven aan de ouders, zij kunnen daarmee de foto's bekijken en naar wens bestellen.

De peuterspeelzaal of kinderdagverblijf hoeft verder niets te doen. Bestelling, betaling en levering worden verder via onze webwinkel afgehandeld.

Foto's van uw baby of peuter eenvoudig online bestellen voor voordelige prijzen
foto van een peuter met een foto geprint op canvas

Producten en prijzen

In onze webwinkel vind je verschillende foto producten, zoals vergrotingen tot 50x75cm, maar ook foto op canvas. Voor specialere producten kun je ook een digitaal bestand bestellen, in 3 verschillende kwaliteiten. Maar het meest besteld blijven toch de afdrukken in 13x19 cm:

  • Diverse fotopakketten, bijvoorbeeld: portret + groeps + combivel: € 11,95
  • Losse fotovellen van 13x19cm: € 4,50 per stuk
  • Digitaal fotobestand: vanaf € 4,50 per stuk
Voor het volledige overzicht van alle producten kunt u kijken op onze producten pagina.

Fotografie voor jouw kinderdagverblijf regelen?

Vul een informatie aanvraag in en wij nemen contact op!Informatie aanvragen

Partners / leveranciers
logo ideal - betaling schoolfoto's logo Nikon - digitale fotocamera's logo PostNl - foto verzending met PostNl logo Broncolor - het beste voor Professionele fotografie logo Pay.nl - betaling schoolfoto's met ideal logo Fuji - wij printen onze foto's met het beste materiaal van Fuji