BESTELLEN
Professionele schoolfotograaf voortgezet onderwijs / middelbare school.

Fotografie voortgezet onderwijs

Ook na de basisschool nog gewoon leuke schoolfoto's. Een mooie portretfoto van je tijd op de middelbare school en natuurlijk een groepsfoto met je klasgenoten. Lees meer


Wij weten waar het om draait bij voortgezet onderwijs fotografie. Voorop staat natuurlijk een leuke individuele schoolfoto en een groepsfoto samen met de klasgenoten. Maar ook oog voor de belangen van de school. Het fotograferen moet goed georganiseerd zijn en soepel verlopen zonder dat dit ten koste gaat van het lesgeven. Hiervoor is een geoliede machine nodig die het hele proces van afspraak tot eindproducten niet alleen goed maar ook nog eens heel snel verzorgt. Onze fotograaf voortgezet onderwijs heeft het enthousiasme, de ervaring en de professionaliteit die hiervoor nodig is. Met ons als uw fotograaf voortgezet onderwijs zorgt u ervoor dat de fotografie dag vlekkeloos verloopt en dat u snel beschikt over de schoolfoto’s.

Studiowagen bij fotografie voortgezet onderwijs

Met onze mobiele studiowagens kan onze voortgezet onderwijs fotograaf de overlast op school tot een minimum beperken. Zo is er geen ruimte in de school nodig en kunnen wij grote aantallen leerlingen op 1 dag fotograferen. Bij voorgezet onderwijs fotografie is het gebruikelijk om 1 portretfoto en een groepsfoto te maken. Andere wensen? Laat het ons weten.

Voortgezet onderwijs fotografie systeem

Ons zelf ontwikkelde software systeem zorgt ervoor dat onze voortgezet onderwijs fotograaf de gemaakte foto’s direct kan koppelen aan de leerling. Hierdoor kunnen de schoolfoto’s makkelijk geschikt gemaakt worden voor leerling administratie systemen en gebruikt worden voor leerling-pasjes. Wij beschikken over de software en apparatuur om leerling-pasjes te kunnen printen met foto, leerling gegevens en barcodes. Ook kunnen wij pasjes printen met chip, welke gebruikt kunnen worden voor aanwezigheidsregistratie, mediatheek of leerling kluisjes systemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Leuk voor nu, maar nog leuker voor later!

Schoolfoto's goed organiseren

Fotograferen op voortgezet onderwijs vereist extra aandacht qua planning. Wij helpen u graag met het maken van een goed schema, zodat de fotografie dag rustig en ordelijk verloopt.


Mobiele fotostudio

Met onze mobiele fotostudio beperken wij de overlast tot een minimum en wordt het belangrijkste niet verstoord: het lesgeven. Wij kunnen meerdere fotografen en studio's inzetten om de fotografietijd zo kort mogelijk te houden.

Met onze mobiele fotostudio kunnen wij de fotografiedag zo organiseren dat de dag rustig verloopt.
Met onze laptop wordt de gemaakte schoolfoto direct gekoppeld aan de betreffende leerling.

Foto's direct gekoppeld aan leerling

Met behulp van onze software worden de gemaakte opnames direct tijdens het fotograferen gekoppeld aan de betreffende leerling. Zo zijn de foto's te gebruiken voor leerlingvolgsystemen en leerling pasjes.

Leerling pasjes

Deze PVC pasjes kunnen volledig in kleur bedrukt worden, voorzien van uw school logo en volgens uw ontwerp. De pvc pasjes kunnen voorzien worden van alle gewenste gegevens.

Met chip, barcode of magneetstrip
Uw ontwerp geprint in kleur
Printen in eigen beheer

Vaak voorzien van barcode, maar ook leverbaar met mifare chip. Geschikt voor vele toepassingen als absentie systemen, lockers of mediatheek.

leerlingpasjes worden door ons volgens uw ontwerp in eigen beheer geprint, mogelijk met barcode en chip.

Online bestellen

Ongeveer 2 weken na het fotograferen ontvangt de school de inlogkaartjes met persoonlijke fotocode. Deze zijn gebundeld per klas. De docent kan de kaartjes dan meegeven aan de leerlingen. Bestelling, betaling en levering gaan buiten school om.

de schoolfoto's kunnen online besteld worden met een inlogkaartje met persoonlijke fotocode.

Gratis voor de school

voorbeeld van een gratis foto koppenkaart in het voortgezet onderwijs.

Als dank voor het mogen fotograferen op uw middelbare school doen wij graag iets terug. Wij leveren dan ook de volgende gratis producten:

  • Fotobestanden voor uw administratie
  • Afscheidsfoto voor de schoolverlaters, bijvoorbeeld een speciale groepsfoto in formaat 20x30cm.
  • Gratis fotoset 3 vellen voor de teamleden
  • Gratis groepsfoto's van het team
  • Indexvellen met alle foto's

Prijzen voor de ouders

fotopakket in het voortgezet onderwijs / middelbare school. Voordelig fotopakket van portretfoto met groepsfoto en 2 combivellen.

Wij hanteren voor alle klanten dezelfde prijzen. De ouders / leerlingen kunnen zelf bestellen via onze webwinkel. Het voordeelpakket is altijd bestelbaar, wel is er de eerste 5 weken na de fotografiedag extra korting op de pakketten. Hieronder de voornaamste prijzen:

  • Voorbeeld bovenstaand fotopakket 4 vellen:€ 9,95
  • Fotopakketten met meerdere opnames
  • Foto digitaal vanaf € 4,50 per stuk
  • Losse fotovellen van 13x19cm: € 4,50 per stuk
Voor het volledige overzicht van alle producten kunt u kijken op onze producten pagina.

Schoolfotograaf regelen voor uw voortgezet onderwijs?

Vul een informatie aanvraag in en wij nemen contact op!Informatie aanvragen

Partners en leveranciers
logo ideal - betaling schoolfoto's logo Nikon - digitale fotocamera's logo PostNl - foto verzending met PostNl logo Broncolor - het beste voor Professionele fotografie logo Pay.nl - betaling schoolfoto's met ideal logo Fuji - wij printen onze foto's met het beste materiaal van Fuji