BESTELLEN
Alle fotoproducten op een rijtje, van foto afdrukken tot vergrotingen, canvassen en foto digitaal.

Schoolfotograaf gezocht?

Wij houden het graag simpel en eerlijk. Gewoon leuke schoolfoto's zonder gedoe en voor een eerlijke prijs. Wij gebruiken kostbare schooltijd voor het fotograferen dus het moet zo min mogelijk ten koste gaan van het lesgeven. In korte tijd toch leuke, natuurlijke schoolfoto's maken met optimale belichting en in hoge kwaliteit, wij doen het!

Gewoon leuke schoolfoto's voor jouw basisschool

Basisschool

Al ruim 20 jaar maken wij schoolfoto's bij basisscholen in heel Nederland. Onze schoolfotografen bezoeken ook graag jouw basisschool.

Foto's en leerling pasjes voor het voorgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Ervaren schoolfotografen en ultieme service. Onze schoolfoto's zijn geschikt voor leerlingvolgsystemen en schoolpassen.

Natuurlijke foto's gemaakt in de peutergroep of bij kinderdagverblijf

Kinderopvang / peuters

De schoolfotograaf bij kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Wij maken spontane foto's in de eigen, vertrouwde groep.

Leuk voor nu, nog leuker voor later!

Met de jaarlijkse schoolfoto maak je een blijvende herinnering aan de tijd op school. Niet alleen voor de ouders, maar zeker ook voor later als je kind zelf volwassen is. Natuurlijk worden er tegenwoordig heel veel foto's gemaakt maar het mooie van de schoolfoto is dat deze elk jaar, meestal rond dezelfde tijd gemaakt wordt. Een professionele foto met optimale belichting zoals je die meestal zelf niet kunt maken. Zo zie je je kind langzaam groeien. En dat is Leuk voor nu, maar nog leuker voor later!


Tip!: Verzamel je schoolfoto's in een schoolfotoboek en je hebt het perfecte kado voor later!


Verzamel al je schoolfoto's in een schoolfotoboek! Het perfecte kado voor later!

Betaalbare schoolfoto's voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat de schoolfoto's voor iedereen betaalbaar blijven, dus ook voor ouders met een kleine portemonnee. Daarom bieden wij al een fotovel van 13x19cm voor €4,50 en een fotopakket van 3 vellen voor maar €8,95. Dat kan zonder verzendkosten bij een levering via school.


Anders dan bij veel andere schoolfotografen is het bij ons niet zo dat de beste onderhandelaar de beste prijs heeft omdat wij voor alle klanten dezelfde prijzen hanteren. We maken dus geen speciale prijs afspraken, ingewikkelde contracten of offertes. Gewoon eerlijke en open prijzen voor iedereen. Wij binden onze klanten niet aan ons met contracten of prijsafpraken maar met service, kwaliteit en natuurlijk de leukste foto's.

Groot 3D euro teken, voordelige vaste prijzen voor schoolfoto's

Schoolfotograaf regelen voor jouw school?

Laat het ons weten en vraag nu meer informatie aan voor jouw school!